Хто тут?

6 січня 2013 р.

З Новим Роком і Різдвом Христовим! :)

Всім привіт! 
Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Хочу насамперед побажати всім здоров"я міцного, творчого натхнення та здійснення усіх мрій))
Почну з такого маленького вступу не по темі)) На передодні кожного нового року, записую собі цілі, бажання на цілий рік.  Серед бажань було купівля нової дубльоночки) І так пройшов цілий 2012 рік, а дубльонки я собі так і не купила, тобто моя мрія автоматично перенеслась на 2013р.
От 4 січня ходячи по магазинах мені просто припала до душі шуба) І розмір мені підійшов і фасон мені дуже сподобався - довго не думаючи я її купила. Сьогодні зранку ( так як я ще не написала цілі і бажання на 2013р.) вирішила все собі написати. ((До речі маю такий гарний в ручну зроблений міні -блокнот, який я гордо назвала "Книга здійснення мрій", тому що хочу вірити, що все що я в нього запишу - обов"язково збудеться!)) От перед тим вирішила перечитати написане на 2012р. яке було моє здивування коли замість дубльонки було написано ШУБА, при чому я твердо знала що хочу саме дубльону)) Тому я бажаю вам також здійснення мрій, головне вірити і сильно бажати)

Тепер по темі))
Робила своїм племінникам в садочок композицію "Прощавай осінь"
Ось така корзинка з шишками у мене получилась)))

Всім Веселих Свят!)

5 коментарів:

  1. пахне осінню і солодкими яблуками ))))) а про мрії - то дуже добре, що дід Мороз знає, чого ми хочемо, у мене була така ж мрія про дубльонку, і я її получила! хай носиться ваша шубка довгенько та гріє вас тепленько!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. а, це кльово, коли мріï збуваються!!!! тож нехай все, записане в ту книгу бажань цього року, також втілиться в життя!

    ВідповістиВидалити
  3. Привет-привет! Лови от меня подарок http://lilimagic.blogspot.ru/2013/10/blog-post_17.html

    ВідповістиВидалити
  4. Приглашаю к себе на конфетку http://happynataliza.blogspot.com/2014/01/blog-post_6388.html

    ВідповістиВидалити